Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

O Ekipi Media Forum

Kdo smo?

Ekipa mladih medijskih in komunikacijskih strokovnjakov, univerzitetnih profesorjev, raziskovalcev, študentov in profesionalcev na področju medijev in komuniciranja.

Kaj je naše poslanstvo?

Za vse države v tranziciji zagotoviti referenčno točko, na kateri bo tekla razprava, preverjanje, formulacija in publiciranje pravnih podlag in prakse na področju svobode govora, profesionalne medijske aktivnosti in odgovornega javnega komuniciranja.

Kateri so naši cilji?

Okrepiti izmenjavo znanja in izkušenj, kot tudi regionalno sodelovanje na področju pravne prakse in medijske zakonodaje, medijskih organizacij, profesionalne samoregulacije in standardov (kodeksov, tiskovnih svetov, medijskih ombudsmanov), raziskovalnega novinarstva, novih komunikacijskih tehnologij, razvoja javnih in privatnih medijev, reguliranja komercialnih in nekomercialnih medijev, regulacija radiodifuzije, medijskih aktivnosti v predvolilnih kampanjah, odnosov med novinarji in politiki, vloge odnosov z javnostmi, prakse političnega komuniciranja in marketinga idr.

In še:

Zagotoviti in okrepiti transparentnost na področju medijskih organizacij, regulacije in pravne prakse. Oblikovati in podpreti standarde javnega komuniciranja, zlasti v odnosih z mediji. Ponuditi informacije, ekpertize in treninge na področju medijev in komunikacij. Pospeševati inovativne in kretivne komunikacijske projekte in kampanje.

Smo neodvisna, nevladna in neprofitna spletna stran za strokovne in izobraževalne medijsko-komunikacijske in ostale novice mednarodnimh in regionalnih razsežnostmi.

Pomembne Povezave

Media Forum © 2021. Vse pravice pridržane – Splošni Pogoji